Thorslund og Luna klarede også sidste WBC testvejning

WBO-mester Dina Thorslund klarede fredag også den sidste WBC testvejning en uge før unification kampen i bantamvægt mod WBC-mester Yuliahn Lune, ligesom vejningerne en måned før og 14 dage før.

Kravet en uge før kampen var 122 pounds (55,339 kg). Thorslund vejede 54,55 kg (120,26 pounds). Vægtgrænsen til bantamvægt er 118 pounds (53,52 kg), og den skal klares ved den officielle indvejning i Holstebro torsdag.

WBCs krav om vejninger måneden før kampen har gjort forberedelserne anderledes end normalt for Thorslund, der trænet på en diæt med 1200 kalorier om dagen.

”Denne gang er det lidt anderledes, for 30 dage før kampen har jeg max måttet være ti procent over kampvægten. 14 dage før er det syv procent over, og sådan går det gradvist ned, inden jeg skal ramme vægten på dagen.

Normalt har jeg bare tabt de der ti procent dagen før kampen til indvejning. Den vægt har jeg måttet ramme meget tidligere nu. Og så skal jeg også holde den i meget længere tid. Det er sindssygt hårdt,” fortæller Dina Thorslund til Dagbladet Holstebro-Struer.

I Mexico vejede Yuliahn Luna 54,4 kg. Hun rejser mandag fra Mexico til Danmark.

Kommentarer