Tre profkampe i Hillerød

I weekenden den 11. til 13. oktober finder den traditionsrige Hillerød Box Cup sted i Frederiksborg Centret i Hillerød.

Ifølge Boxrec kommer tre Danish Fight Night boksere i aktion i forbindelse med stævnet. lørdag den 12. oktober. Det handler om Sarah Mahfoud (8-0), der skal møde den spansk-baserede dominikaner Enerolisa de Leon (4-2-2), Ditlev Rossing (12-0) og Oliver Meng (6-0), der skal møde en anden ubesejret bokser, franske Jordan Neveaux (8-0), der er BoxRecs nr. 350, mens Meng er nr.  151.

37-årige de Leon har to gange mødt den tidligere Mahfoud-modstander Vanessa Caballero, med en KO-sejr og en uafgjort som resultat. Hun har senest vundet to majority decision over debutanter, så hun må regnes som en overkommelig opvarmning til en Interim VM-kamp mod Brenda Carabajal senere på efteråret, der er offentliggjort til Mahfoud.

“Sarah Mahfoud er førsteudfordrer til den argentinske verdensmester Brenda Karen Carabajal, som hun skal møde senere på året. Hun skal have de bedste forberedelser til det opgør, og derfor er det her en meget vigtig tune-up kamp at få gennemført som forberedelse til VM-kampen. Hun får på denne måde den rette kamptræning, idet hun møder en stærk og meget aggressiv bokser fra Den Dominikanske Republik, der helt sikkert vil teste hendes reflekser og skærpe kampformen,” siger Mogens Palle ifølge sn.dk.

Kilde: BoxRec og sn.dk
Kommentarer