Zaren møder nu serbiske Cvetkovic

Det bliver ikke georgiske Nika Gvavaja, som Oliver Zaren skal møde lørdag i Universum Gym i Hamburg, som BoxRec ellers meldte for et par dage siden. Modstanderen hedder i stedet Predrag Cvetkovic (6-18-2), og han er fra Serbien. Oliver Zaren føler sig under alle omstændigheder klar efter sparring med tyske Vincent Feigenbutz.

“Jeg ved, at min modstander er stærk og erfaren, men jeg synes, hans boksestil passer mig godt, og jeg er klar. Sparringen med Vincent har været rigtig lærerig for mig og en super god forberedelse til min kamp på lørdag. Jeg er virkelig glad for, at jeg fik muligheden. ,” siger Oliver Zaren i en pressemeddelelse.

Cvetkovic har blandt andet gået tiden ud mod den franske VM-udfordrer Cedric Vitu, og han er kun blevet stoppet to gange i sine 18 nederlag.

“Jeg ser virkelig frem til at bokse på lørdag. Jeg er virkelig godt forberedt. Min kærlighed til sporten og mit mål om at blive verdensmester har altid holdt mig i gang, selv i de hårde tider, og det hjælper at have to dygtige trænere i Mikkel Kessler og Thomas Macon i mit hjørne,” melder Oliver Zaren, der suppleres af Kessler selv. 

”Oliver bliver bedre og bedre for hver dag, og han lærer hurtigt. Han udvikler stadig muskler og styrke, fordi han er så ung, og dette vil kun blive bedre, som årene går. Du kommer til at se verdensklasseboksning fra Oliver. Hold øje med denne knægt. Han har noget særligt,” mener Mikkel Kessler.

Også promoter Nisse Sauerland fra Wasserman Boxing ser muligheder.

“Oliver er et af de mest spændende talenter, der er kommet ud af Danmark i de senere år.Hvis han arbejder hårdt og dedikerer sig til sporten, tror jeg, at han kan nå langt. Han har et utroligt hold omkring sig med Wasserman Boxing som sin promotor og Mikkel Kessler som sin træner. Jeg ser frem til at se ham tilbage i ringen. Det bliver en god læringskamp for ham. En solid test mod en erfaren modstander,” vurderer Nisse Sauerland.

Kommentarer