Oliver Meng vil fri af kontrakt

Efter et år uden kamp bekræfter 21-årige Oliver Meng længere tids rygter om, at han vil væk fra Danish Fight Night. Til BT fortæller han, at der er knas i samarbejdet med promoter Mogens Palle, og at de to for eksempel ikke havde kontakt i syv måneder i 2020.

“Jeg vil væk. Det har jeg sådan set også gjort klart for Mogens Palle. Jeg har ikke mistet troen på Danish Fight Night, men jeg har mistet kærligheden til det. Det var et godt koncept til at starte med, og jeg synes også, at jeg har gjort mit til at fremme det,” siger Oliver Meng.

Hos bokseforbundet DPBF er vurderingen dog, at kontrakten er gyldig, og derfor kan Meng ikke komme til at bokse, hvis ikke Mogens Palle slipper ham. Og det agter promoteren ikke at gøre-

“Jeg har en kontrakt, som både Oliver og hans far har skrevet under på, og den agter jeg at overholde,« siger Mogens Palle til BT.

Han fastslår, at det på grund af coronaepidemien ikke har været muligt at arrangere stævner det sidste år, heller ikke efter den model som TK Promotion  benyttede sig af til to stævner i efteråret.

Kilde: BT
Kommentarer