Kim Poulsen trækker sig fra Theophane kamp

Kim Poulsen kommer ikke til at bokse i Gilleleje den 5. oktober, som det ellers var planlagt. Ifølge hans annoncerede modstander, Ashley Theophane (46-8-1), har Poulsen trukket sig, men Theophane forventer stadig at bokse på stævnet. Ifølge Q Pro Boxing har Theophane fået tre navne, som Theophane kan vælge mellem.

“Kim Poulsen har trukket sig fra vores kamp den 5. oktober, ligesom han trak sig fra kampen mod VM-udfordreren Martin Murray i juni. The show must go on, jeg venter på en erstatningsmodstander,” skriver Theophane på Facebook.

Ifølge Kim Poulsen skyldes afbuddet først og fremmest problemer med at komme i den aftalte vægt.

“Jeg kan  ikke komme i vægt og få det til at hænge sammen med arbejdet. Jeg arbejder to uger daghold, to uger nat hold. Spisevanerne bliver komplet vendt på hovedet, jeg gør alt det samme som jeg plejer, men vægten bliver stående, og så er det ikke forsvarligt for mig. De to uger hvor jeg har daghold går vægten ned, spiser jeg det samme på nathold, stiger vægten igen. Jeg kan ikke gøre det anderledes. Om dagen sover jeg, om natten er jeg vågen. Og omvendt,” skriver Kim Poulsen på Facebook.

Han fortæller, at han havde givet sig selv frist til denne uge.

“Jeg ville give det til mandag i denne uge for at se om det var mit stofskifte eller noget, men det er ganske normalt. Som altid. Da jeg boksede i Australien gjorde jeg alt, som jeg har gjort denne gang også, men der arbejdede jeg ikke dag- og nathold. Jeg er pt i kanonform, og alt har kørt som det skulle, dog går vægten ikke ned, som den bør. Det er grunden,” melder han.

Svend Rasmussen fra Q Pro Boxing er langt fra tilfreds med afbuddet.

“Det er meget skuffende. Han har trukket sig, da han arbejder 60 timer om ugen, og ikke mener at han kan klare at komme i ned vægt. Som jeg ser det, så har Kim været useriøs omkring denne kamp. Han kommer aldrig til at bokse under QProBoxing eller til Quaestor Fight Night igen,” skriver promoteren på Q Pro Boxings Facebook side.

Kilde: Ashley Theophane og Kim Poulsen Facebook
Foto: Kim Poulsen Facebook
Kommentarer