Møllenberg bekræfter Messaoud-kamp i Frankrig

Oliver Møllenberg (7-0-1) bekræfter nu, at han den 24.  april i Saint-Ave, Frankrig, skal bokse WBA Intercontinental titelkamp i weltervægt, mod lokalhelten og den forsvarende titelindehaver Sandy Messaoud (14-6).

“Jeg er så klar til at overraske alle, og vende hjem med WBA bæltet. Stort tak til TK Promotion for muligheden og tilliden. Det betyder meget, at I ikke står i vejen for denne mulighed, tværtimod. Jeg skulle oprindeligt bokse hovedkampen på stævnet i Ringkøbing 8. maj, men i vælger at opgive jeres hovedkamp, og takke ja til denne mulighed,” skriver Møllenberg på Facebook.

Han fortæller, at han som forberedelse til kamp drager på træningsophold i Spanien.

“Som forberedelse til denne kamp tager jeg på træningslejr i Spanien i 14 dage hos min samarbejdspartner Marbella Fitness Camp,” fortæller han.

34-årige Messaoud er nr. 138 på BoxRec i weltervægt, hvor Møllenberg er nr. 176. Franskmanden vandt titlen, da han i Hviderusland noget overraskende slog den da ubesejrede kazakhstaner Nursultan Zhangsbayev. I 2014 tabte han en majority decision mod Yazid Amghar, der senere vandt EBUs EU-titel i letweltervægt.

Kommentarer