Acuna: Rutinen skal vinde for mig

I juli boksede 46-årige Marcela Acuna, hvad der i argentinske medier blev kaldt hendes afskedskamp. Nu skal hun så alligevel bokse igen, mod Sarah Mahfoud den 7. oktober i Royal Arena. Men det vil hun gøre med ambition, fortæller hun i en presseddelelse her små fem år efter, at hun sidst vandt en VM-kamp.

”Selv om det måske er det sidste år, jeg bokser, drømmer jeg stadig om at blive verdensmester igen. Jeg er superglad for at få denne mulighed. En sejr over Sarah den 7. oktober vil betyde alt. Det vil helt sikkert give mig chancen for at bokse om VM-titlen igen. Vi har begge meget høje rangeringer i verden, så en sejr over Sarah vil virkelig give genlyd,” siger Marcela Acuna i en pressemeddelelse.

Selv om hun ikke længere har det niveau, hun havde for nogen år siden, så mener hun, at hendes rutine kan gøre udslaget.

”Jeg var i Danmark, da hun boksede mod Brenda Carabajal, og jeg har naturligvis også studeret hende på en del videoer. Rutinen er det, der kommer til at vinde kampen for mig. Jeg ved, at Sarah er yngre og har stor rækkevidde, men det, der ultimativt vil give mig sejren, er min rutine,” mener Acuna.

Kommentarer