Thomas Madsen træder ud af TK Promotion

Promoterselskabet TK Promotion, der hidtil har været tegnet af makkerparret Thomas Madsen og Kasper Holgersen, vil fremover have Kasper Holgersen som frontfigur alene, idet Thomas Madsen træder ud af ejerskabet.
”Med Dinas nylige sejr, hvor hun fik endnu et bælte, og holder både WBO, WBC og Ring Magazine bælterne, er der mulighed for de helt store kampe i udlandet.

Det kræver en 100 % dedikation, og da jeg ikke ønsker at gøre noget halvt, har jeg i fællesskab med Kasper fundet, at det er den rigtige løsning at overlade styringen af TK Promotion helt til ham.

Jeg kender ikke nogen, der brænder så meget for at udvikle og pleje boksetalenter, som Kasper gør. Så han er den helt rigtige til at stå i spidsen for TK Promotion, som jeg har nydt at være så stor en del af indtil nu,” siger Thomas Madsen i en pressemeddelelse.

Kasper Holgersen føler, at han har en organisation klar til at fortsætte bokseforretningen uden Thomas Madsen.

”Jeg kommer selvfølgelig til at mangle min wingman, men jeg er til gengæld glad for, at vi gennem tiden har fået opbygget en superdygtig stab, så vi på alle pladser i organisationen er klar til at føre TK Promotion videre, til gavn og glæde for bokserne, fansene og boksesporten generelt.
Samtidig er jeg glad for det samarbejde, som Thomas og jeg har haft siden starten, og der er da ingen tvivl om, at vi stadig vil tale sammen, udveksle gode ideer og i det hele taget bare holde kontakten,” siger Kasper Holgersen.

Kommentarer