Bank mere nervøs end normalt

Jacob Bank skal lørdag aften bokse sin hidtil største kamp, når han møder lettiske Ralfs Vilcans om WBO Europe titlen, og hans nerver melder sig også lidt stærkere end normalt. Det fortæller han ifølge Avisen Danmark.

”Normalt plejer jeg ikke at blive ret nervøs, før der måske kommer lidt på selve dagen. Denne gang synes jeg, der har været lidt op til, hvor jeg går og tænker over det. Jeg tror lige så meget, det er, fordi det er i Kolding, og der kommer så mange mennesker og ser på det,” siger Bank ifølge Avisen Danmark.

Det spiller også ind, at Bank for første gang skal bokse 10 omgange.

”Det har også været en faktor for nervøsiteten. Jeg har prøvet at gå otte omgange, hvor jeg styrede kampen fuldstændig. Det er noget andet end at gå ti omgange, hvor han måske tager over i nogle situationer. Jeg ved ikke, hvad der sker efter sjette eller ottende omgang,” siger Bank, der samtidig for et par uger siden blev far for første gang.

Foto: Boksenyt
Kommentarer