Bettina Palle: Et frivilligt EM-forsvar er ikke en let sag

Efter adskillige udsættelser at Enock Mwandila Poulsens EM-titelforsvar gav EBU forleden Poulsen-lejren tilladelse til at bokse et frivilligt forsvar. Det arbejder promoter Bettina Palle nu på, fortæller hun til JP Aarhus.

“Det nye er, at vi har fået tilladelse til, in short terms, at bokse et frivilligt titelforsvar inden Petitjean-kampen. Det arbejdes der nu på, men det er ikke en let sag,” skriver Bettina Palle i en sms til JP Aarhus.

Poulsen (på billedet til sparring med Danny Jensen i Hornslet) har undervejs været frustreret og tæt på at opgive, men han håber stadig, at kampen mod Petitjean kan gennemføres, så han bevise, at han stadig er den rigtige Europamester. Og der er også allerede brugt en del penge på forberedelserne.

“Det er jo penge fra min egen lomme. Pengene fra purseoffer har jeg jo ikke fået endnu, og det er meningen, at de skal gå til mine forberedelser. Men dem får jeg jo ikke, før kampen sker. Derfor er det ekstra frustrerende for mig, når de så udsætter den hele tiden,” fortæller Poulsen til JP Aarhus.

Kilde: Jyllands-posten.dk

Kommentarer