Tysk kampleder i Thorslund vs. Lopez VM-kampen

Det bliver tyske Jörg Milke, der skal styre løjerne som kampleder i WBO VM-kampen i bantamvægt mellem mesteren Dina Thorslund og den argentinske udfordrer Debora Anahi Lopez. Det melder WBO.

Milke var også kampleder, da Thorslund vandt titlen i superbantam i 2018. Kem Ljungquist, Oliver Zaren, Micki Nielsen og Kim Poulsen har haft fornøjelsen af Milke som kampleder i Tyskland.

Sidedommere den 25. februar i Gråkjær Arena i Holstebro bliver Mikael Höök, Sverige, Leszek Jankowiak, Polen og Diana Drews Milani, Tyskland. Milani er den eneste, der ikke har optrådt i Danmark før – de rutinerede Höök og Jankowiak er til gengæld velkendte ansigter ved danske profstævner.

Höök har dømt flere kampe for Thorslund, Sarah Mahfoud, Mikkel Kessler og adskillige andre danske navne gennem et par årtier. Som kampleder optrådte han for få dagen siden i kampen mellem Jamshid Nazari og Frank Madsen i Oslo, og han var tredje mand i ringen i Thorslund-Munoz i 2021, og i adskillige andre kampe i Danmark.

Jankowiak var sidedommer ved Thorslund vs. Adams i 2019, og han tidligere udfyldt scorecards ved flere af Cecilia Brækhus’ VM-kampe, og ved Brian Nielsens kamp mod Evander Holyfield. Han var kampleder i Sarah Mahfouds VM-titelforsvar mod Meinke sidste år.

Superviser bliver igen Marion Palatin fra Østrig. Hun har holdt øje med, at tingene gik korrekt til ved flere af Thorslunds tidligere VM-kampe.

Kommentarer