Kem Ljungquist møder albansk-schweizisk veteran i Døllefjelde-Musse

Kem Ljungquist (14-0) skal ved stævnet på Døllefjelde-Musse Marked den 5. maj møde albanske Sefer Seferi (25-3-1) i en titelkamp. Der forhandles stadig om hvilken titel, men det skulle blive offentliggjort i den kommende uge.

43-årige Seferi, der bor i Schweiz, har kun få gange mødt virkeligt kendte modstandere. De kampe har han tabt, bortset fra en uafgjort. Mest bemærkelsesværdigt blev Seferi i 2018 stoppet af Tyson Fury i Manchester, og i 2019 blev han stoppet af Kevin Lerena i Sydafrika. Hans tredje nederlag var på points i en WBA International titelkamp i 2016, til Mahmoud Charr, der i sin næste kamp blev WBA “almindelig” verdensmester i sværvægt.

I 2018 boksede Seferi uafgjort i Tyskland, mod Firat Arslan, tidligere WBA-verdensmester i cruiservægt. Resten af Seferis kampe er alle vundet, men ikke mod særligt kendte navne. Han boksede ikke i 2020 og 2021, men i juni 2022 vendte han tilbage med en KO-sejr over 51-årige Roman Kracik.

Selv om Seferi altså er en rutineret herre, der har mødt store navne, så er han som 43-årige nok lidt på retur. Han er i skrivende stund nr. 71 på BoxRec i cruiservægt, mens Ljungquist er nr. 98 i sværvægt. Ljungquist glæder sig til at møde Seferi.

“Jeg har i noget tid haft Sefer Seferi i kikkerten. Seferi er en underholdende bokser, som altid leverer. Han er godt rangeret og så har hans erfaring mod store navne i international boksning også spillet en stor rolle. Jeg synes vi i Team Ljungquist har gjort et godt stykke matchmaking arbejde som også vil blive afspejlet i de andre kampe på programmet, som vil blive offentliggjort over de næste par måneder,” siger Kem Ljungquist i en pressemeddelelse, der også fortæller, at der bliver gratis adgang i Døllefjelde-Musse.

Kommentarer