Carreno: Jeg har forberedt mig 100 %

Det bliver tilsyneladende en velforberedt udfordrer, Dina Thorslund skal forsvare sin WBO VM-titel mod i Holstebro’s Gråkjær Arena den 9. april. Venezuelanske Niorkis “La Bachaca” Carreno (billedet) melder i hvert fald om et langt og godt træningsforløb.

“Jeg ønsker Dina held og lykke, men efter den 9. april er hun ikke længere mester, for jeg har forberedt mig 100 %. Jeg vil ikke have nogen undskyldning den aften, Venezuela vil have en ny verdensmester,” siger Niorkis Carreno i et interview med arrangøren, TK Promotion.

“Vi har allerede 12 ugers arbejde bag os, styret af mine trænere William Castro og Orangel Ramos. Jeg arbejder i to skift, om morgenen og om eftermiddagen, men jeg har allerede 146 omganges sparring i tiden op til kampen. Mine staldkammerater har arbejdet med mig i træningslokalet, som Diana Rodriguez, Erika Bolivar, Keren Batiz og Krisandy Rios,” fortæller Carreno, der har stor respekt for Thorslund.

“Dina er en stor og beundringsværdig mester. Hendes rekordliste siger 17-0, og jeg har set nogen af hendes kampe. Hun er stærk, og hun slår hårdt med begge hænder,” vurderer Carreno.

Ligesom Thorslund drømmer hun om unifications efter en sejr i Holstebro.

“At være verdensmester er det største, en sportskvinde kan opnå, en drøm. Når jeg er blevet WBO-mester, vil jeg gerne forsvare titlen flere gang, og så samle titlerne med WBA, IBF og WBC-mestrene,” fastslår den venezuelanske bokser.

Kommentarer