DFN VM-EM stævne 21. april i Frederiksberg-Hallerne

Ikke uventet bliver det Frederiksberg-Hallerne, der skal huse VM-EM stævnet den 21. april, ifølge en pressemeddelelse fra Danish Fight Night.

På stævnet skal Sarah Mahfoud (10-0) forsvare sin IBF VM-titel i fjervægt mod mandatory udfordreren, tyske Nina Meinke (12-2), mens Enock Mwandila Poulsen (11-0) skal møde Franck Petitjean (23-5-3) i en kamp om det ledige EBU EM-bælte i letweltervægt.

Både Sarah Mahfoud og Enock Mwandila Poulsen glæder sig til at komme i ringen igen efter flere års boksepause til begge. For Mahfoud vil der være gået 26 måneder, siden hun i samme hal vandt IBF Interim titlen – en titel der senere blev vekslet til en rigtig VM-titel, da amerikanske Jennifer Han valgte at droppe den titel.

“Det bliver en helt fantastisk oplevelse at få lov at bokse det officielle titelforsvar på hjemmebane. Opbakningen i hallen var helt fantastisk, da jeg vandt VM-titlen, og det giver bare noget ekstra, når man har publikum i ryggen og skal ind og levere i bokseringen. Jeg glæder mig samtidig helt vildt meget til at komme tilbage i ringen igen. Det er jo rigtig lang tid siden, jeg har været i kamp,” siger Sarah Mahfoud i pressemeddelelsen.

Enock Mwandila Poulsen vil have holdt endnu længere pause. For hans vedkommende vil der være gået næsten 3 år, siden han sidst var i ringen. Dengang vandt han EBUs EU-titel, en titel hans modstander, Franck Petitjean, tidligere har været indehaver af.

“Det er fremragende, at der endelig kan afholdes dette store VM- og EM-boksestævne på dansk grund. Det bliver en helt særlig begivenhed, og jeg vil elske at give det danske boksepublikum en rigtig stor oplevelse. Jeg har virkelig trænet hårdt og glæder mig rigtig meget til at kæmpe om denne titel.

EM-bæltet er et stort bælte. Man husker Europamestrene, så det er en kæmpe motivation for mig at kunne sikre mig en plads på listen over danske Europamestre. Samtidig kan et Europamesterskab åbne dørene for en masse andre spændende ting,” siger Enock Mwandila Poulsen,

Kommentarer