DM til Aalborg 13.-15. november

Bokseringen står i Nordjylland, når der skal kæmpes om DM-medaljer i efteråret. DaBU har nemlig valgt traditionsrige Lindholm Bokseklub som vært for DM i boksning i weekenden den 13. til 15. november. Det afvikles i Nørresundby Idrætscenter.

Aalborg var senest værtsby for DM i 2012. Og formand René Sørensen fra Lindholm Bokseklub glæder over, at arrangementet vender tilbage til Nordjylland.

”DaBU ved, at vi kan håndtere store stævner i gode rammer her i det Nordjyske. Vi glæder os til at præsentere vores egne talenter på hjemmebane og til at byde alle andre velkommen til Aalborg. Vi arbejder hårdt for boksningen og et DM er noget særligt. Også for alle vores sponsorer, frivillige og for Aalborg Kommune, som bliver vores nære samarbejdspartner omkring DM,” siger René Sørensen i en pressemeddelelse.

DaBUs formand, Lars Brovil ser med tilfredshed på, at Aalborg Kommune er gået ind i arrangementet.

“Jeg er på DaBU’s vegne stolt og rigtig glad for at samarbejde med Lindholm Bokseklub, som har bevist mange gange, at klubben kan arrangere boksestævner og mesterskaber på højt niveau. Vi glæder os over at Aalborg Kommune er med som samarbejdspartner, og så glæder vi os til god boksning i Nørresundby Idrætscenter,” siger Lars Brovil, der bakkes op af DaBUs elitechef, Thomas Kyø.

“Særligt i 69 kilo klassen hos herrerne ser det spændende ud. Både den danske mester og den jyske mester er lokale aalborgdrenge. Og fra Vejle kommer vores OL-kandidat i klassen bestemt heller ikke for at nøjes med sølv,” siger Thomas Kyø.

Foto: DaBU PR-foto, Mathias Høyer Christensen

 

Kommentarer