EB: Mrdjenovich har kig på Mahfoud som modstander

Ifølge Ekstra Bladet har den canadiske WBA-verdensmester i fjervægt, Jelena Mrdjenovich, sat kikkerten på IBF-mester Sarah Mahfoud. Avisen citerer det amerikanske boksemedie Thaboxingvoice for, at Mrdjenovich skriver om planer om en Mahfoud kamp på sociale medier.

“Det er en STOR kamp, vi beder om. Vi forsøger bare at finde et sted, hvor de vil give lov til kampen,” citerer Thaboxingvoice Jelena Mredjenovich for at skrive på sociale medier. Og hun har i hvert meldt om en kamp, der kan blive annonceret snart.

“Jeg håber, at jeg kan annoncere en stor kamp meget snart. Mulige modstandere er i horisonten. Med én af dem deler vi en fælles modstander ,” skrev Mrdjenovich den 14. februar på Facebook.

Dette udelukker i hvert fald ikke Mahfoud, for i 2018 mødte begge franske Stephanie Ducastel. På længere sigt er det dog stadig WBC/IBF-mester Amanda Serrano, der bliver gjort til målet – også selv om Mrdjenovich ikke bed på, da Serrano kaldte hende meget offensivt ud, senest i ugerne omkring nytår.

“Forhåbentligvis kan vi lave Serrano kampen efter denne. WBC gav hende mit bælte, før jeg kunne møde hende. Politik. Men måske nede ad vejen, når hun er færdig med at samle tomme titler,” skrev Mdjenovich.

Mahfoud har åbenbart ikke hørt om planer, men det er en kamp, hun er interesseret i,

“Det lyder da spændende, men det er ikke noget, jeg har hørt noget om. Hun er dygtig og ligesom Serrano, så er hun også en af dem, der vil være sjov at møde, “siger Sarah Mahfoud til Ekstra Bladet.

Kilde: Ekstra Bladet, ThaBoxingvoice, Foto: Jelena Mrdjenovich Facebook
Kommentarer