Hamza Hussein skal møde russisk-tysker i Berlin

Hamza Hussein (1-0) skal i sin anden profkamp den 18. marts i Berlin møde Feras Alnimer (1-3). Alnimer er født i Rusland, bor i Tyskland, men har nationalitet i Tadjikistan.

34-årige Alnimer er i skrivende stund nr. 411 i cruiservægt på BoxRec. Han har bokset alle sine fire profkampe i Tyskland.

23-årige Hussein profdebuterede sidste år i samme arena, Columbia Club, hvor denne kamp skal bokses. Han har siden profdebuten vundet det danske mesterskab i sværvægt hos amatørerne, hvor han stiller op for Bispebjerg Bokseklub. Han er angiveligt ubesejret i sine blot 8 amatørkampe.

På stævnet i Berlin skal Hamza Husseins storebror, Ali Hussein (8-2-1) bokse co-main event mod georgieren Tornike Gikashvili (11-11-3) i en kamp om en Intercontinental titel i letmellemvægt i det lille forbund GBC.

Desuden skal letsværvægteren Niklas Pedersen (0-1) på stævnet møde den tyske debutant Philipp Pankin. Og to danskere står til at få profdebut: Daniel Ravn i supermellemvægt skal møde en tysk debutant, Ramon Kara. Og Jihad Khattab skal i letsværvægt møde en formentlig overkommelig modstander i afghansk-engelske Zahir Bennett (0-5).

Khattab har i amatørdagene slået senere proffer som Hampus Henriksson, men det ligger en del år tilbage. Han var i finalen ved de nordiske mesterskaber i 2010, og han var dansk mester i 2013. Han er bror til den tidligere Sauerland-bokser Abdul Khattab.

Danni Alwan har tidligere stået at bokse på stævnet, men han er ikke på programmet længere.

Kommentarer