Jeppe Møller: Jeg vil gerne udvikle KO-slaget

Jeppe Møller Christensen har vundet alle sine 9 amatørkampe, 6 af dem før tid. Alligevel vil han gerne udvikle på KO-slaget, og for han har mere slidt sine modstandere op, end han har direkte knockout’et dem. Det fortæller han til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

“Jeg vil gerne, hvis jeg kunne udvikle mig, så jeg får det ekstra våben. Det er jo også det, folk gerne vil se. Som det er nu, så er min styrke mit tempo og det pres, jeg lægger på modstanderne. Et slag, der kan sikre sejre på knockout, vil være perfekt,” fortæller Jeppe Møller Christensen til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Som amatør var han flere gange nødt til at gå op i supersværvægt for at få kampe, og mængden af mulige modstandere er begrænset. Det har været en væsentlig grund til, at han nu prøver lykken som professionel.

“Jeg risikerede at komme til at møde de samme modstandere igen og igen. Og det dur ikke at møde boksere fra supersværvægt. Det har jeg slet ikke størrelsen til. Til dagligt vejer jeg 92-93 kilo, og grænsen til sværvægt er 90,7 kilo. Den vægt kan jeg sagtens holde til kamp. Derfor skal jeg nu forsøge at bygge tre-fire kilo muskler mere på. Men det skal være de rigtige steder. Jeg må ikke blive langsommere af den grund,” siger Jeppe Møller Christensen, der slår fast, at det ikke er for pengenes skyld, at han har skrevet kontrakt med TK Promotion.

Kilde: dbrs.dk
Kommentarer