Thorslund-krav: Parat til at leve af græs og kylling

Dina Thorslund skal den 25. juni prøve at vinde en VM-titel i bantamvægt, knap 2 kg lettere end superbantam, hvor hun er WBO-verdensmester i dag. Træner Thomas Madsen understreger, at hun må håndtere kravene for at nå målet.

“Men det er ikke min opgave at ynke Dina. Vil man være verdensmester, skal man være parat til at leve af græs og kylling, og måske lidt kogt torsk,” siger træner Thomas Madsen til Struer Nyheder.

Ifølge Nordjyske, bliver det den tidligere professionelle Torben Keller, der skal vejlede Thorslund til at vinde kampen mod pilen til vægtens tal.

“Jeg har ofte skulle smide fire-fem kilo op til en kamp. Så nu, hvor jeg skal yderligere ned i vægt, er det bedst at få styr på kosten, så derfor har jeg fået Torben Keller med til at styre den.

Jeg har nu levet efter hans råd i et par uger, og jeg var forleden i Aalborg til en snak med ham. Jeg er på nuværende tidspunkt syv-otte kilo over vægtgrænsen, men det ser jeg ikke som et problem, for der er god tid til at få vægten på plads til en kamp 25. juni,” siger Dina Thorslund til Nordjyske.

Kilder: Struer Nyheder/Nordjyske
Kommentarer