Jeppe Møller vinder hård og underholdende kamp

Jeppe Møller Christensen (nu 7-1) havde fået en på papiret ganske svær opgave mod belgiske Amine Boucetta (nu 7-8), og det blev da også svært fra starten.

Møller forsøgte fra starten som lovet at lægge pres på, men smarte Boucetta fik adskillige rene kontratræffere ind i en tempofyldt 1. omgang. Ikke mindst Boucettas højre uppercut virkede farlig, men Møller fik også en del arbejde ind, både højt og dybt.

Også i 2. og 3. omgang blev det en ganske hektisk cruiservægtskamp, og mod slutningen af 3. omgang så Møller ud til at få teten, når Boucetta holdt sin pauser. Men når belgieren satte sine spurter, så det stadig farligt ud.

Også i 4. omgang blev der byttet træffere i ganske højt tempo, og de to boksere skiftedes til at sætte serier. Der kom lidt flere pauser, og det gav flere gange Møller mulighed for at sætte højren fint i 5. omgang, og Boucetta lod sig presse lidt mere.

I starten af 6. omgang var der en smule stilstand, og Møller lod sig ramme et par gange, da Boucetta kom i gang igen. Møller fik sat lidt pres på igen, men ikke helt effektivt. Han sluttede dog omgangen bedst.

Tempoet var måske faldet en anelse, men der blev stadig byttet træffere i 7. omgang. Boucetta virkede lidt ramt af en dyb træffer, og det gav Møller mod på tingene, så han fik sat lidt pres på. Begge forsøgte at sætte de sidste accenter i 8. og sidste omgang, og her var Boucetta nok mest effektiv, indtil Møller satte en sidste spurt.

Kampleder Freddy Rafn havde 78-74, sidedommer Lars Jepsen 78-74 og sidedommer Per K. Hansen 77-75, alle til fordel for Jeppe Møller Christensen.

Kommentarer