Mahdi Jallaw gør comeback i Albertslund

Mahdi Jallaw (2-1) gør comeback efter tre et halvt års pause, når han går i ringen på Danish Fight Night stævnet i Albertslund den 4. marts. Det fortæller en pressemeddelelse fra Danish Fight Night.

Der var store forventninger til Jallaw (på billedet sammen med træner Jan Krogsgaard), da han i 2018 profdebuterede efter blandt andet at have vundet både U15 og U17 Europamesterskaberne som amatør. Men på et Sauerland stævne i Hannover i Tyskland tabte han sin første kamp uden uldtrøje til en ukrainsk journeyman, Arten Ayvazidi.

Han kom dog tilbage med to sejre på Q Pro stævner i 2019, men han har altså ikke været aktiv siden. Debutnederlaget tager han ifølge pressemeddelelsen som lærepenge.

“Jeg lærte rigtig meget efter mit nederlag. Det er den kamp, der har gjort, at jeg er blevet en meget klogere bokser i dag. Jeg tænker mig mere om og er blevet mere påpasselig og velovervejet.

Som jeg tidligere har sagt i et interview: Jeg gik fra at være en 18-årig dreng til at være en 18-årig mand efter det nederlag. Så på en måde gav det mig noget, som jeg havde brug for. Jeg har fortsat store ambitioner og drømme for karrieren, men lige nu tænker jeg kun på at komme i gang igen.

Vi tager ét skridt ad gangen. Næste skridt er den 4. marts, og efterfølgende tager vi det næste skridt,” siger Mahdi Jallaw, der glæder sig til igen at komme i ringen.

“Det bliver rigtig fedt at vende tilbage, og jeg tror, at det bliver en spændende rejse. Jeg har virkelig fået lysten til boksning tilbage, og min motivation er i top, så jeg glæder mig bare til at komme i aktion.

Jeg har været lidt uheldig under andre promotorer og coronaperioden, som gjorde det svært at få kampe, men nu er jeg klar igen. Der kommer sikkert til at være noget rust, der skal bankes af i den første kamp, men det er derfor, vi tager ét skridt ad gangen, og så vender jeg endnu stærkere tilbage til næste kamp,” siger Jallaw.

Kommentarer