Thorslund håber på flere titler

Der var ikke meget tvivl om Dina Thorslunds titelforsvar lørdag. Men det mindskede ikke lysten til mere, og hun håber ifølge Dagbladet Ringkøbing-Skjern stadig på at kunne føje flere VM-titler til samlingen.

“I mange år har vi håbet på store kampe i udlandet, men der er ingen, der griber den bold, desværre. Vi ved dog, at der er en titel ledig nu, og der er også en anden verdensmester, der er blevet udfordret. Jeg håber måske at udfordre en verdensmester, og så håber jeg, at vi kan komme ud i en kamp i en helt tredje vægtklasse. Det kunne også være fedt,” siger Dina Thorslund ifølge Dagbladet Ringkøbing-Skern.

Thorslund er WBO-verdensmester i bantamvægt, og hun har tidligere været WBC Interim og WBO-mester i superbantamvægt. Men en VM-titel i fjervægt er også en ambition.

“Den er jo også fed at have. Det ville være at skrive dansk historie, fordi det er der ingen andre danskere, der har gjort det gør. Altså, at have opnået at være verdensmester i tre vægtklasser. Jeg vil så mange ting, kan du høre, men det kræver, der er nogen, der griber bolden. Jeg er klar på mere. Og jeg er klar til dem, der gider. Jeg skal have det sidste med nu,” fastslår Dina Thorslund.

Kilde: Dagbladet Ringkøbing-Skjern, Foto: Boksenyt
Kommentarer