Kunduzi møder Gribsholts seneste modstander

Ved lørdagsstævnet i forbindelse med de nordiske mesterskaber den 23. marts fik Mikkel Gribsholt en besværlig aften mod georgieren Ilia Beruashvili, en kamp Gribsholt vandt 38-37 i kraft en gulvtur til Beruashvili i 3. omgang.

Nu skal Beruashvili (9-19) for tredje gang til Danmark – i 2019 blev han stoppet af Frederik Hede Jensen i Grindsted. På TK Promotions stævne i ROFI Centret i Ringkøbing den 20. april skal georgieren møde Nesar Kunduzi (3-0-1).

23-årige Kunduzi skal i Ringkøbing prøve at komme tilbage på sejrssporet, efter at han i Kolding i februar måtte nøjes med en hårdt tilkæmpet uafgjort mod Leotrim Rexhepi fra Kosovo. 28-årige Beruashvili er blevet stoppet i 10 af sine 19 nederlag. Han er i skrivende stund nr. 1.075 i superfjervægt på BoxRec, hvor Kunduzi er nr. 657.

“Mikkel Gribsholts sidste modstander – Ilia Beruashvili – gjorde en flot figur, og han kom for at vinde, og det kan vi godt lide at se. Nesar så kampen og er overbevist om at han har værktøjerne til at stoppe Ilia,” skriver TK Promotion på Facebook.

Kommentarer