Ljungquist forsvarer IBF Intl. bæltet i Arena Næstved

Den 7. oktober. Det er den dato, Team Ljungquist siden har haft i kalenderen, siden Kem Ljungquist (15-0) besejrede Sefer Seferi i en IBF International titelkamp på Døllefjelde-Musse Marked først på måneden, og den 10. maj søgte man DPBF om stævnetilladelse til en mere moderne arena: Arena Næstved.

“Det her har vi drømt om. Vi vil gerne skabe store oplevelser omkring professionel sport. Nu har vi både lagt gulv til basket og håndbold på landsholdsniveau. Vi er stolte af at få professionel boksning med i kategorien af store sportsøjeblikke i Arena Næstved,” siger Jakob Brixvold, direktør i Arena Næstved, i en pressemeddelelse.

Kem Ljungquist glæder sig selv til at optræde i de nye rammer.

“Arena Næstved er med dens opbygning perfekt skabt til et professionelt boksestævne. Med plads til omkring 3000, kommer tilskuerne til at opleve et endnu et actionfyldt stævne fra vores side, i en intens atmosfære. Vi kommer til at tage endnu et skridt op i niveau, i forhold til hvad vi hidtil har gjort. Jeg glæder mig til at kæmpe for titlen i Arena Næstved,” siger Kem Ljungquist.

Det er 23 år siden, der sidst var professionel boksning i Næstved. Dengang tabte Jesper D. Jensen kontroversielt en EM-kamp mod Luigi Castiglione, i hvad der blev hans sidste profkamp.

Kommentarer