Mathias Hansen vinder rodet kamp klart på point

Mathias Hansen (nu 1-0) debuterede uden undertrøje mod brasilianeren Eduardo Sacramento (nu 1-3). Hansen fik hurtigt sin højre ind mod brasilianeren, der ikke havde imponerende parader, og ikke meget at byde på offensivt.

Havde Mathias Hansen haft større slagkraft kunne det være stoppet hurtigt, for danskeren kunne i starten ikke misse med højrehånden. Men Hansen brugte ikke sin rækkevidde og sin venstre godt nok, og Sacramento kunne få lov til at komme ind og bryde.

Mod slutningen af 2. omgang fik Hansen bedre afstand på boksningen, og Sacramento blev hårdt ramt, uden for alvor at være rystet. Der kom intet fra brasilianeren, men han spoilede, og også i 3. omgang blev det til meget bryderi. Hansen havde godt held med uppercuts, men kønt var det ikke.

Også 3. omgang holdt Sacramento til sidste klokke, og mønsteret fortsatte i 4. omgang. Sacramento prøvede et par vilde, langsomme sving, men det var stadig klart Hansens omgang. Der kunne ikke været tvivl om pointsejren med alle tre dommersedler, 40-36 fra Søren Saugmann, René D. Larsen og Jan Christensen.

Kommentarer