Ljungquist mod ubesejret ukrainer på Frederiksberg

Ifølge BoxRec bliver det en ubesejret ukrainer, bosat i Spanien, der efter planen skal møde Kem Ljungquist (10-0) i Frederiksberg-Hallerne den 21. april.

Selv om Vyacheslav Zhyvotyagin (5-0) er en høj bokser på 197 cm, så ligner det dog en modstander, der passer godt med Ljungquists satsning på WBCs nye vægtklasse, bridgervægt (225 pounds). Zhyvotyagin er nemlig på BoxRec noteret i cruiservægt, og til hans seneste kamp, i juni 2019, vejede han 205 pounds.

“Jeg er overbevist om, at der venter publikum en meget seværdig kamp mellem to meget høje og dygtige boksere. Der faldt i hvert fald en sten fra mit hjerte, da jeg fik accept fra den ukrainske sværvægter. Han er ubesejret og har en raffineret boksestil. Jeg er overbevist om, at han vil være en rigtig god modstander til en kompetent og stærk bokser som Kem Ljungquist,” siger promotor og matchmaker Mogens Palle i en pressemeddelelse.

Zhyvotyagin har bokset alle sine fem profkampe i Spanien. Den seneste var mod Alberto Tapia, der i dag er 2-4, og den blev vundet på en majority decision. Han har vundet to kampe før tid. Bedømt på rekordlisten ligner ukraineren en fornuftig modstander, Ljungquist kan komme i gang igen på, i en  travl april. Ljungquist bokser også professionelt ugen før i Nykøbing Falster.

Kilde: BoxRec, Foto: Team Sauerland
Kommentarer