Ljungquist: Samme mål som amatør og prof

Kem Ljungquist har genoptaget amatørkarrieren, men han bokser stadig også professionelt, og som tidligere fortalt her på siden skal han den 14. april i Nykøbing F. Hallen bokse uden undertrøje for igen at komme i gang på den front, efter to års pause.

Målet som amatør og professionel er det samme: At få lov til at bokse på det højst mulige niveau, for eksempel i en kvalifikation til OL. Det fortæller han til Lollands-Falster Folketidende.

“Selvfølgelig vil jeg gerne vinde kvalifikationsturneringen til OL 2024. Men det er ikke kun OL, jeg vil. Min primære motivation er ikke så meget, om det er professionelt eller amatør. Min motivation ligger i at præstere på højeste niveau mod de bedste boksere. Og det kan jeg gøre både til OL-kvalifikationen og på den profesionelle boksescene,” siger Kem Ljungquist til Lollands-Falster Folketidende.

Corona-epidemien og et brud med Team Sauerland som promoter satte profkarrieren på stand-by, på et tidspunkt hvor han ellers begyndte at nærme sig større kampe. En kamp på Nykøbing Falster Bokseklub’s stævne vil bringe ham tilbage som aktiv på computerranglisten BoxRec, og forhåbentligvis nye opgaver.

“Jeg havde egentligt afsluttet amatørkarrieren, og jeg var lige kommet hen til et sted, hvor jeg snusede til storheden. Men så skete der nogle ting, og så røg jeg lige en tur tilbage igen,” fortæller han.

Kilde: Lollands-Falster Folketidende, Foto: German Fight News
Kommentarer