Ljungquist: Titelkamp i Nykøbing kan åbne for større kampe

I september skal Kem Ljungquist være sit eget hovednavn på et stævne i Nukøbing Falster i september, og han arbejder på en mindre titelkamp. Den skal åbne døre for hans videre karriere, fortæller han til DR Sporten.

“Jeg sad og regnede på, hvad det vil koste mig at lave en titelkamp til mig selv. Så forhørte jeg mig hos de forskellige forbund, og jeg kan godt rejse det, det koster. Jeg vil bare vinde en mindre titel, så der åbner sig et par store døre for mig. Hvis jeg vinder en europæisk titel, vil jeg pludselig blive set af toppen, og så kan jeg måske bokse de helt store kampe,” siger Kem Ljungquist til DR.

Ljungquist har tjent lidt penge på tjanser som sparringspartner for Tyson Fury og Anthony Joshua, men først og fremmest finansierer Ljungquist gildet med støtte af sponsorer. Og i løbet af foråret er det altså hidtil lykkedes at bokse tre kampe, der har kunnet bryde den ufrivillige to-årige professionelle pause, og det er sket uden at forpligte sig til en promoter.

“Jeg har ikke brug for en promoter. Det er som at være et barn i en børnehave, der skal have at vide, hvad han skal gøre hele tiden. Nu kan jeg selv styre præmisserne,  Hvis jeg skriver med en promoter, der ikke har en fast TV-kontrakt, får jeg ikke penge ud af det. Så jeg vil hellere rejse kapital selv, og så betale det, der koster at bokse til de forskellige stævner,” mener Ljungquist.

Kommentarer