Ljungquist vs. Gashi

Det bliver nok Kem Ljungquist’s hidtil hårdeste opgave, når han den 21. oktober i Düsseldorf møder Senad Gashi. Kampen vises på ZDF stream og i sammendrag sidst på aftenen. Stævnet er et Universum stævne i samarbejde med Team Sauerland, ligesom da Ljungquist (10-0) senest i ringen i januar, også i Tyskland.

Kampen er sat til 8 omgange.Ljungquist (10-0) var senest i ringen i januar, også i Tyskland, og han glæder sig til at bokse igen.

“Ringen er mit andet hjem, og jeg ser altid frem til det rush, man får i kamp. Tilskuerne kan forvente en teknisk bokser med gode overall færdigheder, og som er der for at vinde. Jeg vil bokse om titler, og være med i mix’et. Jeg har set lidt af Gashi på YouTube, og han ser god ud. Men jeg vil træde et skridt op i hver kamp, og hvis Gashi er det næste skridt, så tager jeg gerne kampen,” siger Kem Ljungquist i en pressemeddelelse.

Gashi (20-3) har tabt til så store navne som Dereck Chisora (på points) og Carlos Takam (på TKO), mens han blev disket mod Tom Schwarz . Resten af Gashis kampe har han vundet, senest for få dage siden over  Adnan Redzovic.  Promoter Nisse Sauerland ser kampen som et nødvendigt skridt.

“Kem har en solid amatørkarriere, og han har taget skridtet over som professionel med lethed. Vi vil have ham til at bokse om titler, og han er nødt til at slå folk som Senad Gashi for at få det til at ske. Vi ser frem til at Kem kommer gennem denne kamp og viser Danmark, at de har en ny helt at støtte,” siger Nisse Sauerland.

Gashi er i skrivende stund nr. 137 på BoxRec, hvor Ljungquist er nr. 114.

Kilde: Bl.a. zdf.de, foto: Boksenyt
Kommentarer