Mahfoud om Meinke: Hun er bevægelig

Sarah Mahfoud står den 7. januar overfor sin mandatory udfordrer, tyske Nina Meinke (foto). Ifølge en pressemeddelelse ser Mahfoud sin modstander som en hård opgave efter hendes lange kamppause.

“Hun er en dygtig bokser. Jeg synes, det er en fed modstander at stå over for. Hun er stærk. Hun er europamester og har bokset nogle store kampe. Hun er meget bevægelig og er meget oppe på tæerne. Det bliver en meget hård modstander at komme til tilbage efter at have været væk i så lang tid. Men det giver mig bare ekstra blod på tanden, at jeg ved, at jeg virkelig skal op og levere mit bedste og være 100 pct. klar til kampen. Jeg har kigget hende ud: Hun er stærk, men hun får ikke min titel!”, siger Sarah Mahfoud i en pressemeddelelse.

Mahfoud træner i disse dage med Bernardo Checa, fra Panama men bosat i Irland,

“Han er virkelig dygtig. Han fokuserer meget på bevægelse. Jeg lærer en masse nye ting af ham. Han er en mand, der har rigtig meget erfaring og har haft mange gode boksere som boksetræner i mange år. Han har helt styr på det, han laver. Jeg er sikker på, at når jeg kommer til at stå i ringen den 7. januar, så er jeg virkelig klar til opgaven,” fortæller Mahfoud.

Foto: Nina Meinke PR-foto

Kommentarer