Heva Sharif og Anthony Yigit bokser i Brøndby

Enock Mwandila Poulsens sparringspartner, svenske Anthony Yigit (24-2-1), og Heva Sharif (4-0, billedet) bokser begge – men ikke mod hinanden – i Brøndby, hvor Sarah Mahfoud og Enock Mwandila Poulsen skal bokse titelkampe. Det bekræfter Danish Fight Night på Facebook..

“Jeg kan bekræfte, at Anthony Yigit har indvilget i at bokse en tune-up-kamp i Brøndby Hallen den 7. januar. Han har fortsat store ambitioner med boksekarrieren og ønsker på et senere tidspunkt at bokse med om de store titler i enten letvægt eller super letvægt,” fortæller promoter Mogens Palle.

Yigit er tidligere Team Sauerland bokser, og i den tid besejrede han blandt andet Kasper Bruun og Kim Poulsen, han vandt EM-titlen, og i 2018 tabte han en IBF VM-kamp mod Ivan Baranchyk i World Boxing Super Series. Han forlod Sauerland i 2019, og i 2021 blev han stoppet af amerikanske Rolando Romero i en WBA Interim kamp i letvægt – her kunne Yigit dog ikke vinde titlen, da han vejede ind lidt over 5 pounds for tung.

Sharif profdebuterede på Gilleleje Bokseklubs stævne i 2019, og han boksede derefter to kampe i Tyskland, inden han optrådte på Danish Fight Nights VM-stævne i februar 2020. Ligesom andre DFN-boksere har han ikke bokset siden.

Kommentarer