Mahfoud, Poulsen, Meng og Hansen på DFN 7. oktober

Sarah Mahfoud (13-1), Enock Mwandila Poulsen (13-0), Oliver Meng (11-0) og Mathias Hansen (1-0). Det er de fire navne, der nu pryder plakaten for Danish Fight Night den 7. oktober i Royal Arena på Amager. Der kan selvfølgelig nå at komme andre navne til.

Der er endnu ikke sat modstandere og eventuelle titler på kampene. Ifølge EBU er der deadline for purseoffer på Poulsens kamp mod Europamester Franck Petitjean, men parterne kan i princippet nå til enighed inden. Poulsen står som nr. 33 på WBCs verdensrangliste.

Oliver Meng er indehaver af en WBA Continental Europe titel, som han vandt i maj, og som han kunne tænkes at forsvare, hvis ikke DFN vælger at satse på nye titler, der kan forbedre hans rangeringer. Han er i skrivende stund nr. 14 hos WBA og nr. 39 hos WBC.

Sarah Mahfoud er i skrivende stund nr. 3 hos WBC, hvor hun vandt en Silver titel i marts, nr. 9 hos WBA (en placering hun måske kan forbedre med en titel), nr. 1 hos IBF og nr. 4 hos WBO. Det har været et erklæret mål, at hendes kampe skulle bringe hende nærmere en ny VM-kamp.

Kommentarer