Mahfouds titelforsvar off efter WBC ordre

Det internationale bokseforbund WBC beordrede for nogen uger siden en kamp om deres ledige VM-titel i fjervægt mellem Interim mesteren Skye Nicolson fra Australien og danske Sarah Mahfoud. Der er deadline for forhandlinger den 12. januar, og hvis de ikke falder på plads, går kampen i purseoffer.

På den baggrund har WBC afvist at sanktionere Mahfouds planlagte forsvar af WBC Silver titlen mod italienske Michela Braga den 13. januar i Royal Arena, med mindre at Mahfoud opgav kampen mod Nicolson, for ikke at risikere at forsinke processen. Mahfouds kamp mod Braga er derfor aflyst.

”Jeg er meget ked af, at jeg alligevel ikke får mulighed for at bokse i januar og vise mig frem for det danske boksepublikum. Det er irriterende ærgerligt, men mit ultimative mål har hele tiden været at sikre mig en ny VM-kamp igen, og derfor må jeg følge de anvisninger, der bliver givet.

Jeg har ikke tænkt mig at træde til side og lade Sky Nicholson snuppe VM-titlen ved at møde en anden modstander. Hun slipper ikke for at møde mig, og jeg skal nok blive verdensmester igen,” siger Sarah Mahfoud i en pressemeddelelse fra Danish Fight Night.

Michela Braga (6-0) skal nu i Royal Arena bokse om den ledige Silver titel mod den London-baserede nigerianer Elizabeth Oshoba (6-0). Stævnets hovedkamp er Oliver Mengs forsvar af WBA Continental Europe titlen i letmellemvægt mod italienske Felice Moncelli

Promoter Bettina Palle lover desuden ny dansk profdebutant på stævnet, hvor også Hamza Hussein, Mathias Hansen og Thorbjørn Boudigaard skal bokse.

Kommentarer