Meng: Fornuftig løsning med Palle

Ifølge Folketidende er der fundet en løsning på den knas på tråden mellem Oliver Meng og promoter Mogens Palle og Danish Fight Night, der truede med at afbryde samarbejdet. For lidt over et år siden lød meldingen fra Oliver Meng, at han ville ud af kontrakten.

“Jeg vil væk. Det har jeg sådan set også gjort klart for Mogens Palle. Efter min seneste kamp i februar sidste år havde vi ikke kontakt i syv måneder, selv om vi prøvede at ringe til Mogens en masse gange. Det bliver svært, når man ikke er i kontakt med sin arbejdsgiver i et halvt år,” sagde Meng til BT i februar 2020.

Meng kom aldrig ud af aftalen, og nu er der fundet et fælles fodslag, i hvert fald til Mengs WBC Youth titelkamp den 21. april.

“De problemer er nu ryddet af vejen, og vi har fundet en fornuftig løsning på samarbejdet til denne kamp,” siger Oliver Meng til Folketidende.

Ifølge Folketidende står det foreløbigt hen i det uvisse, hvad der skal ske efter kampen. Men ifølge reglerne giver en WBC Youth titel adgang til en plads i top-40 på WBCs verdensrangliste, og dermed nye perspektiver.

“Hvis jeg vinder kampen 21. april, rykker jeg derefter over i seniorklassen og kan indtage en plads omkring nummer 40 på WBC’s officielle verdensrangliste,” fortæller Oliver Meng.

Kilder: BT og Folketidende, Foto: Oliver Meng Facebook
Kommentarer