Meng klar til hovedrolle

Oliver Meng står lørdag i den absolutte hovedkamp i Royal Arena, efter at Sarah Mahfoud måtte opgive at bokse på stævnet. Den opgave er han klar til, siger Meng, der op til kampen mod Felice Moncelli blandt andet har sparret med Zaidoon Farhan og Matias Büyükdemir i Amager Boxing Club.

“Jeg har ingen betænkeligheder ved at indtage hovedrollen. Jeg synes, det er fedt, at det er mig, der får lov at bokse hovedkamp og på en måde er ham, som mange folk kommer for at se. Det er altid en helt speciel oplevelse.

Der ligger selvfølgelig et ekstra pres på mig, fordi der kommer familie, venner og bekendte og en masse andre for at se mig. Men jeg tror på, at man som elitesportsmand ikke skal lade sig tynge af presset, så det bliver en hæmsko. Man skal i stedet skal gøre brug af det som brændstof. Det kan være med til at gøre mig endnu stærkere.

Jeg skal ind og gøre det, som jeg har trænet på i rigtig mange år efterhånden. Det, som jeg virkelig har specialiseret mig i, skal jeg nu ind og vise frem for folk, der kommer for at se mig bokse. Det er altid en kæmpe ære for mig at få lov til at vise, hvad jeg kan,” siger Oliver Meng i en pressemeddelelse.

Kommentarer