Mexicansk WBA-mester: Serrano bør ikke få problemer

Mens WBC/WBO-mesteren i fjervægt, Amanda Serrano, og IBF-mesteren Sarah Mahfoud forbereder sig på deres unification den 24. september i Manchester, så skal WBA-mesteren Erika Cruz-Hernandez fra Mexico (billedet) lørdag forsvare sit bælte i en rematch mod den canadiske eksmester Jelena Mrdjenovich.

Selv om Cruz lige nu koncentrerer sig om sin egen kamp, så ser hun også med stor interesse frem til Serrano vs. Mahfoud, og hun ser Serrano som klar favorit.

“Jeg kan tage fejl, men jeg mener, at det er Serrano’s kamp at tabe. Hun er en stor atlet, hun er meget erfaren. Sarah har kun få kampe, ligesom mig, og hun har kun ét titelforsvar bag sig. Jeg mener, at Serrano har alt, der skal til for at vinde. Det bliver en interessant kamp, men jeg kan ikke se Serrano få nogen problemer med at vinde,” siger Erika Cruz-Hernandes til Ringtv.com.

Serrano har tidligere forsøgt at få både Cruz og Mahfoud i ringen, uden at det lykkedes. Men Cruz er opsat på at møde vinderen af Serrano vs. Mahfoud.

“Kampen mod Serrano blev ikke realiseret, fordi nogen gange er situationen ikke fair og afbalanceret for alle. Der var ting, der skulle afklares med vores promotorer. Vi er alle hurtige til at give bokserne skylden, men nogen gange er der ting, jeg ikke kan gøre noget ved.

Men jeg er ikke bange for Amanda Serrano. Om gud vil, og jeg kommer sejrrigt ud af min kamp, så vil jeg elske at møde vinderen af kampen mellem Amanda og Sarah. Jeg vil have den kamp, og Amanda skal vide, at jeg ikke er bange for hende. Den kamp bør ske på et tidspunkt,” siger Cruz.

Kilde: Ringtv.com, Foto: Erika Cruz-Hernandez Facebook
Kommentarer