Warren: Glad for at arrangere Serrano-Mahfoud kamp

Frank Warren er hverken promoter for Amanda Serrano eller for Sarah Mahfoud, og ingen af de to er englændere. Alligevel bliver det på et Warren stævne i Manchester den 24. september, med sværvægterne Joe Joyce og Joseph Parker som hovednavne, at de to kvindelige verdensmestre skal mødes. Og det er den engelse promoter – der i sin tid arrangerede Calzaghe vs. Kessler i Cardiff – ganske tilfreds med.

“Jeg er glad for at vi kan lægge kampsted til, når Amanda Serrano skal samle fjervægtstitlerne yderligere mod ubesejrede Sarah Mahfoud. Som verdensmester i syv vægtklasser er Amanda i sandhed en superstjerne, og dette vil være første gang, hun bokser i UK,” siger Frank Warren ifølge en pressemeddelelse.

“Jeg ser frem til at se Amanda bokse live en gang mere, efter at have været ringside til hendes kamp i Cleveland, og det hun har opnået, er ganske bemærkelsesværdigt,” fastslår Warren,der fremhæver samarbejdet med Serrano’s promotorer hos Most Valuable Promotions.

“Det har været en fornøjelse af arbejde med Jake Paul og Nakisa Biradian fra Most Valuable Promotions om at bringe Amanda over til sådan en betydningsfuld kamp, som jeg er sikker på, at publikum i Manchester og seerne på BT Sport vil sætte pris på,” mener Warren.

Også de to kombattanter ser frem til begivenheden, hvor bælterne hos de tre store forbund, WBC, WBO, IBF, foruden det mindre forbund IBO, er på højkant. The Ring Magazine har desuden meddelt, at de vil anerkende vinderen som deres mester.

“At bokse i den største arena på en stor sværvægtsaften vil skabe en fed lejlighed til at vinde et fjerde VM-bælte i fjervægt. Jeg vil gerne takke Frank Warren og Queensbury, sammen med Jake Paul og Most Valuable Promotions, for at gøre dette muligt for mig, og jeg lover de britiske fans, at de ikke bliver skuffede,” siger Amanda Serrano, og hun suppleres af Sarah Mahfoud.

“Det er en enestående mulighed for at bokse om fire VM-bælter mod en af de største stjerner i boksesporten. Det bliver en oplevelse uden lige at vinde tre bælter mere og så tage dem med hjem til Danmark.

Det bliver min første kamp udenfor Danmark, og jeg kan ikke forestille mig en bedre lejlighed til for alvor at introducere mig selv og mit talent til en større verden end ved at slå Serrano i Manchester. Jeg vil gerne sende min påskønnelse til alle, der har været involveret i at få dette til at ske,” siger Sarah Mahfoud ifølge pressemeddelelsen.

Kilde Foto: Frank Warren/Queensbury Promotions
Kommentarer