Michael Nielsen prøvede, men tabte klart

Det var en stor satsning, da Michael Nielsen (nu 6-2) accepterede at møde Thomas Essomba (nu 11-7-1), fra Cameroun, bosat i England. Essomba har bokset med på et ganske højt niveau. Det så dog ikke så farligt ud som frygtet i 1. omgang, hvor Essomba mest bare flyttede sig, mens Michael Nielsen uden det store held prøvede at få træffere ind.

I 2. omgang begyndt Essomba at sætte sine kontraer, mens Nielsen stadig havde svært ved at lande rent. Det virkede dog ikke som en ulige kamp, og det var Nielsen, der gik fremad. Forskellen begyndte dog at tegne sig i 3. omgang, hvor Essomba landede adskillige gange, uden at der dog så ud til at være skræmmende kraft i slagene.

I 4. omgang kom Essomba tættere på, og det gav faktisk Nielsen flere muligheder, selv om han selv blev ramt en del, og mod slutningen flere gange rent. Essombas venstre kom oftere og oftere, og han skruede ganske langsomt tempoet op, men Nielsen var stadig med i en boksekamp, og han blev ved med at prøve. I 6.omgang blev Nielsen trængt baglæns, og Nielsen blev ramt. Men han blev stående, og han blev ved med at prøve.

Trafikken fortsatte samme vej i 7. omgang, uden at det fik danskeren til at opgive. I 8. omgange prøvede Essomba at lukke ballet med dybe venstre. Da omgangen var slut, stod Michael Nielsen op, som belønning for en tapper indsats.

Der kunne dog ikke være tvivl om den soleklare sejr til Essomba. 80-72 på alle tre dommersedler fra Jan Christensen, Lars Jepsen og Freddy Rafn.

Kommentarer