Jeppe Møller taber på points mod georgier

Det  var en Jeppe Møller Christensen (nu 3-1), der havde svært ved at finde timingen mod Irakli Alanidze (nu 3-1) fra Georgien, vi så i 1. omgang. Georgien viste sig at være en ganske velskolet bokser, der landede de fleste af de rene træffere, mest boksende fra kontraen.

Alanidze fik mod på tingene, og han gik mere i offensiven i 2. omgang, hvor Møller et par gange virkede ramt. Men den mere åbne slagudveksling gav også Møller et par muligheder. Selv om Alanidze også i 3. omgang så ud til at have den største præcision i slagene, så begyndte han at få sværere ved at holde tempoet, og det blev nogen gange til lidt bryderi.

Det var Møller, der var den  offensive, mens georgieren spoilere mere og mere, og i 4. omgang fik Alanidze en advarsel for at slå i nakken. Alanidze virkede træt, men Møller havde stadig svært ved at udnytte mulighederne ordentligt og holde Alanidze på afstand, så han kunne få rum til at slå.

Efterhånden var det Møller, der fik sat points på kontoen, selv om han havde svært ved at få hænderne til at arbejde. Mod slutningen af 5. omgang fik Alanidze dog igen sat et par træffere ind. I 6. omgang blev Møller igen ramt flere gange, og Alanidze havde tilsyneladende fået ny luft, mens Møller havde svært ved at få hænderne i gang. Irakli fik også lidt ekstra luft ved at smide tandbeskytteren.

Efter de 6 omgange havde alle tre sidedommere Alanidze til at vinde, ganske fair. Freddy Rafn og Jan Christensen havde 57-56, mens Lars Jepsen havde klare 59-54.

 

 

Kommentarer