Michael Nielsen vinder klar debutsejr

Den uprøvede profdebutant Michael Nielsen (nu 1-0) havde fået en rutineret journeyman som modstander, i bulgarske Stefan Sashev (nu 5-23-1).

Nielsen startede offensivt mod den afventende bulgarer, og han fik lov til at styre kampen i starten, og han havde helt med at angribe i serier. Sashev begyndte at sende mere tilbage i 2. omgang, men det var stadig Nielsen, der havde teten med boksning i et ganske pænt tempo – selv om ikke alt arbejde var lige præcist.

I 3. omgang blev Sashev trukket et point, da han var gået ind med hovedet forrest et par gange. Det fik bulgareren til at satse lidt mere, men voldsomt effektiv var han ikke. Det blev lidt rodet, og Nielsen kom til at bytte slag lidt for meget i enkeltstød – og sidst i omgangen så Horsens-bokseren en smule rystet ud.

Michael Nielsen startede 4. omgang med et længere angreb, men han manglede slagkraften til at såre Sashev for alvor. Den trætte bulgarer lænede sig op ad en diskvalifikation, da han igen gik ind med hovedet forrest, men han holdt omgangen ud.

Efter de fire omgange kunne der ikke være tvivl om den danske sejr, der lød på 40-35 hos alle tre sidedommere.

Kommentarer