Mock: Veron-kamp skal føre til spændende ting

Lolenga Mock skal lørdag i Struer møde argentinske Mateo Veron i en kamp, der skal bringe ham tilbage på sejrsporet efter det knebne nederlag til Avni Yildirim i en VM-kvalkamp. Samtidig skal kampen åbne døren for større opgaver.

“Jeg har på fornemmelsen, at det her kan blive et rigtigt godt år for mig. Kroppen har det rigtigt godt og jeg ligger så højt på listen hos det største internationale bokseforbund, at jeg vil være interessant at møde for de fleste. Mit management, MTK Global, har sagt, at hvis jeg vinder min kamp, så kan der ske spændende ting i den nærmeste fremtid,” fortæller Lolenga Mock til Aarhus Stiftstidende.

Modstanderen på lørdag har Mock ikke brugt mange kræfter på at studere.

“Jeg er af den gamle skole. Da jeg begyndte at bokse, var der ingen internet, youtube eller andre medier. Der handlede det om at gøre sig selv klar og være den bedste version af sig selv. Jeg kan godt lide den tilgang. Jeg er gammeldags. Hvis jeg begynder at fokusere alt for meget på ham, så glemmer jeg mig selv. Derfor har jeg primært haft fokus på min egen form,” siger Lolenga Mock.

Kilde: Aarhus Stiftstidende, foto: Boksenyt
Kommentarer