Ceylan: Et nederlag vil tage håbet fra mig

Kun en sejr tæller for Dennis Ceylan, når han lørdag går i ringen i Struer i en EBU EU-titelkamp, der samtidig er et revancheopgør mod spanske Jesus Sanchez.

“En ting er sikkert, jeg vil give alt i ringen, og det bør være nok for mig til at vinde på lørdag. De fleste får problemer, når jeg præsterer mit bedste. Jeg forventer en hård kamp. Jeg ved, at Jesus Sanchez vil gøre alt for at bevise, at det ikke bare var et lucky punch sidst, men hvis jeg ikke slår Sanchez, så mister jeg håbet, og så kan jeg lige så godt lægge handskerne på hylden,” siger Dennis Ceylan i en pressemeddelelse.

Tålmodighed er nævnt som en nøgle til sejr mod Sanchez, men Ceylan har selverkendelse nok til at slå fast, at netop det er noget, der ligger til ham.

“Jeg skal være tålmodig, det er i hvert fald taktikken, men for at være ærlig, så er tålmodighed ikke ligefrem min stærke side. Jeg er ivrig, og det kan blive ubærligt for mig, hvis der ikke sker noget i en kamp, og så vil jeg hellere give fans noget action for pengene,” siger Ceylan, der dog først og fremmest fokuserer på at gøre det, der kan give en sejr.

“Alligevel så er det vigtigste, at jeg får min hævn mod Sanchez, så jeg kan komme videre med min karriere. Jeg tror hundrede procent på, at jeg har en fremtid, og at jeg overhovedet ikke er færdig. Jeg har kig på nogen af de store navne, for eksempel Josh Warrington, som jeg gerne ville slå, men jeg skal gøre mig fortjent til det, og mine drømme kan kun blive virkelighed, hvis jeg får en sejr lørdag,” fastslår han.

Foto: Boksenyt
Kommentarer