Møllenberg i kamp om WBO Youth titel i Gilleleje

18-årige Oliver Møllenberg (4-0)  får chancen for at blive WBO Youth mester i Gilleleje den 5. oktober. Han møder fransk-marokkanske Jaouad Belmehdi (7-0-2) i en kamp over 10 omgange i letweltervægt.

“Denne kamp betyder alt. Det er min første titelkamp og jeg skal vinde på hjemmebane.  Jeg satser alt på den her kamp. Hvis jeg taber, får jeg et kæmpe dyk på ranglisterne. Jeg skal vinde, og jeg kommer til at vinde,” siger Oliver Møllenberg i en pressemeddelelse.

Han er klar over, at han kommer på sin hidtil klart sværeste opgave som professionel.

“Han er mindst ligeså god som jeg. Han er ung, sulten og ubesejret. Han kommer ikke til Gilleleje for at tabe. Det bliver en hård kamp. Vi vil begge dø med vores handsker på. Det bliver et brag af en kamp,” mener Møllenberg, der med en sejr kan blive Danmarks hidtil yngste Youth mester.

“Prøv at se hvor mange danske boksere, der har været en del af sporten. Hvis jeg vinder, bliver jeg den yngste danske verdensmester nogensinde. Det betyder alt for mig.  Jeg har stor respekt for dansk boksning, så det at kunne kalde mig den yngste verdensmester vil være virkelig stort,” siger han.

21-årige Belmehdi boksede uafgjort to gange i løbet af hans første fem kampe, men han har senest slået to ganske fine sejre ind på kontoen, mod folk der var henholdsvis 5-0 og 6-1. Han er i skrivende stund 536 på BoxRec i letvægt, mens Møllenberg er nr. 435 i letweltervægt.

Kommentarer