Mahfoud vs. Carabajal i Danmark ?

Den argentinske IBF Interim mester i fjervægt, Brenda Carabajal (16-4-1), skal i efteråret forsvare sin titel, formentlig i Europa, mod førsteudfordreren.

“Jeg vil forsvare titlen i den sidste uge i oktober eller den første uge i november. Jeg venter bare på, at kontrakterne kommer, så kender jeg datoen. Jeg skal forsvare mod den øverste på verdensranglisten, sandsynligvis i Europa. Fredag kan jeg fortælle om det nøjagtige sted ,” siger Carabajal i et argentinsk radiointerview.

Hun nævner ikke navnet på modstanderen, men hun understreger, at det er et pligtforsvar.

“IBF gav mig ingen muligheder at vælge imellem. Hun er en meget stærk, teknisk fighter. Jeg ved, hvem jeg står overfor, hvem jeg skal kæmpe med, og jeg forbereder mig dag for dag på det, hvor jeg studerer enhver af hendes bevægelser, hendes dyder og hvor jeg kan komme ind,” fortæller hun.

Nr. 1 på IBFs rangliste er Sarah Mahfoud (8-0). Nr. 2 er tyske Nina Meinke, men da Mahfoud vandt en eliminator mod Bukiwe Nonina i januar, så peger pilen i retning af Danmark. Og argentineren ser frem til turen.

“Jeg drømte altid om at være verdensmester, jeg håbede altid, at jeg skulle nå det, men jeg vidste ikke, hvad der så skulle ske. Jeg visualiserede aldrig forsvaret i Europa,” siger Carabajal, der lidt overraskende vandt den ledige titel i USA.

Carabajal slog russiske Elena Gradinar i Atlantic City, efter at den regerende IBF-verdensmester Jennifer Han var gået på barselsorlov.

Kilde: Unjuradio.com/somosjujuy.com, foto: Sarah Mahfoud Facebook
Kommentarer