Møllenberg-respekt for Fiko

Oliver Møllenberg (7-1-1) møder en såkaldt journeyman med næsten lige så mange nederlag som sejre i rumænsk-ungarske Oskar Fiko (33-32-1). Men den danske lejr kender udmærket Fiko, der gav norske Jamshid Nazari en svær kamp i Gilleleje i 2019, så Møllenberg lader sig ikke narre af cifrene.

“Det bliver en hård kamp. Jeg skal møde en journeyman. De har ry for at komme og lægge sig, men der er forskel på journeyman. Jeg møder den bedste. Han har 66 professionelle kampe, og han har mødt europamestre og verdensmestre og gået tiden ud med dem. Han har også leveret nogle overraskelser en gang imellem, så det er en opgave, jeg tager rigtig seriøst,” siger Oliver Møllenberg til Sjællandske Nyheder.

Han har strategien klar til kampen.

“Det bliver en kamp, hvor jeg skal holde ham væk og være over ham. Jeg skal vise, at jeg gerne vil det her og have midten. Jeg forventer, det bliver en seværdig kamp, for vi kommer til at ramme hinanden frem og tilbage. Vi vil begge gerne frem, og jeg kommer ikke til at gå baglæns i seks runder,” siger Møllenberg, der har respekt for Fikos slagkraft.

“Han har pondus bag slagene. Ud af sine 30 sejre er 17 på knockout, så det viser en mand, der godt kan slå. Han har slået folk ud, der er større, end jeg er. Han kommer selvfølgelig for at slå mig ud, men det gør han ikke,” fastslår han,

Kilde: sn.dk
Kommentarer