Nicolson: Mahfoud-kamp nok på vej i purseoffer

I starten af december beordrede WBC en kamp om den ledige VM-titel i fjervægt mellem interim mesteren Skye Nicolson og danske Sarah Mahfoud.

Parterne fik til den 12. januar til at blive enige, men det er de åbenbart ikke blevet endnu, selv om Nicolsons promoter, Eddie Hearn og Matchroomm har sendt et par tilbud. De tilbud er tilsyneladende ikke accepteret, så nu er kampen på vej i purseoffer, sagde Skye Nicolson lørdag til IFL TV ved Boxxer stævnet i London.

”Vi er en uge inde i træningslejren…vi har fuld damp frem. VM-kampen ser ud til at blive i april på et tidspunkt. Jeg har ikke en dato eller et sted endnu, men jeg ved, at Mahfouds team har fået et par tilbud, og et purseoffer ser nu ud til at blive udskrevet. Det er alt, hvad jeg ved lige nu,” fortalte Skye Nicolson.

Selv om kampen altså ikke er på plads endnu, så har Nicolson fuld fokus på en kamp i april.

”Jeg får at vide, at det bliver april, så det har vi fuld damp frem mod. Jeg glæder mig, og jeg kan ikke vente,” fastslog Nicolson.

Kommentarer