Ny tredjemand i TK Promotion

Teamet hos TK Promotion bliver nu udvidet fra to til tre personer. Promoter Kasper Høyer Holgersen og matchmaker Thomas Madsen får selskab af PR manager Steffen Lykke Rasmussen.

“Ambitionerne for vores boksere og stævner er store. Derfor har vi valgt at udvide til tre mand i et tæt samarbejde. Steffen Lykke Rasmussen fra weloveboxing.dk bliver derfor PR Manager hos TK Promotion, og han får til opgave at være med til at styrke markedsføringen af TKs stævner og boksere, i samarbejde med stifterne, Kasper og Thomas,” skriver TK Promotion på Facebook.

Steffen Rasmussen har lavet hjemmesider for TK Promotion, og han har været med ved de sidste to stævner, og filmet, fotograferet og lavet grafik.

“Det er en retning vi gerne vil fortsætte og derfor vil vi hele tiden søge at bygge et stærkere navn for vores boksere og stævner. Vi glæder os til at arbejde sammen over de næste år og bygge TKs boksere op til at være nogle af Danmarks kommende boksestjerner herhjemme og i udlandet,” skriver TK Promotion.

Kommentarer