Officielt: Thorslund vs. Carreno den 9. april i Holstebro

For et par dage siden lækkede nyheden, uden at kampen var helt klar. Men nu er det officielt: Dina Thorslund (17-0) forsvarer den 9. april i Gråkjær Arena i Holstebro sin WBO VM-titel i bantamvægt mod Niorkis Carreno (22-2, billedet) fra Venezuela. Det meddeler promoterfirmaet Probellum.

Der var helt frem til weekenden andre muligheder i spil, men det blev altså den 24-årige venezuelaner, valget alligevel faldt på. Stævnet i Holstebro arrangeres af TK Promotion i samarbejde med Thorslunds internationale promoter, Probellum. Det vises på TV2 Sport og TV2 Play, mens Probellum har de udenlandske tv-rettigheder. Probellums direktør, Richard Schaefer, ser frem til kampen,

“Dina er en fremragende sportskvinde, og hendes kamp mod Niorkis Carreno bliver en vigtig test for hende. Mod en ubesejret verdensmester i to vægtklasser vil hendes modstandere altid løfte deres niveau for at udfordre hendes dominans. Men jeg ved, at hun vil være klar.

Vi var glade for få Dina som vores første kvindebokser i januar, og det bliver et særligt øjeblik for organisationen, når hun debuterer for Probellum. Vi ser frem til at se hende levere et show for hendes hjemmepublikum, og det bliver en aften, der vil huskes,” siger Richard Schaefer i en pressemeddelelse.

Dina Thorslund selv er ikke mindst glad for, at hun nu har en modstander naglet ned, efter en periode med en del afslag fra emner til kampen.

“Jeg er virkelig glad for, at min næste kamp nu er bekræftet, og jeg kan ikke vente på at komme tilbage i ringen. At optræde foran et hjemmepublikum er altid noget særligt, og jeg er ikke på, at de danske fans vil komme og være bag mig på den måde, de altid gør.

Min fokus er nu helt på at sikre, at jeg er i den bedst mulige form, når jeg skal forsvare min titel og give folk en mindeværdig optræden,” siger Thorslund.

 

Kommentarer