Oliver Zaren på kontrakt hos Sauerland

Den tidligere Q Pro bokser Oliver Zaren (2-0) har skrevet kontrakt med Team Sauerland, og han skal bokse sin første kamp i sin nye stald i Struer den 26. septemver.

“Jeg har altid drømt om at skrive under med Team Sauerland. Jeg har altid fulgt dem og set deres boksere. Fra det øjeblik, jeg begyndte at bokse, sagde jeg, at hvis jeg bliver professionel, vil jeg bokse hos Team Sauerland, og nu er jeg her. Så det her er en rigtig stor ting for mig.

Jeg vil være den bedste, jeg kan blive, og jeg vil imponere. Jeg ved, at Team Sauerland kan hjælpe mig med at nå mit potentiale. De kan give mig de store kampe, og det er præcis, hvad jeg går efter.,” siger Oliver Zaren i en pressemeddelelse.

Zaren har som amatør bokset i sværvægt, og han startede profkarrieren cruiservægter. Med Mikkel Kessler som træner er han imidlertid kommet helt ned til supermellemvægt.

”Vi mener, at Oliver er fremtiden for dansk boksning, Med Mikkel og Thomas i sit hjørne har han et trænerteam i verdensklasse, der kombineret med vores ekspertise kan bringe ham til toppen af sporten. Zaren kan gøre ligesom sin træner og blive en superstar., Jeg ser ham allerede som den bedste supermellemvægter i Danmark, og der inkluderer jeg Patrick Nielsen på listen. Jeg ville med glæde sende ham i ringen mod Patrick i hans næste kamp efter debuten i Struer,” siger promoter Nisse Sauerland.

Foto: Boksenyt
Kommentarer