Palle vil gå efter Mahfoud VM-kamp i Danmark

Som tidligere fortalt har WBC beordret en kamp mellem Interim mester Skye Nicolson og Silver mester Sarah Mahfoud (billedet), om den ledige VM-titel i fjervægt. Det er en kamp, promoter Bettina Palle vil gå efter at få til Dabmark – selv om Nicolson har en stærk promoter i ryggen, i Eddie Hearn og Matchroom.

”Det er fantastisk, at der nu ligger en VM-kamp klar til Sarah Mahfoud. Jeg har overbragt nyheden til Sarah, som er meget begejstret. Hun har holdt sig aktiv og vundet tre kampe siden sit pointnederlag til Amanda Serrano i en stor VM-kamp, som hun sprang til med relativt kort varsel. Det kommer hende til gode nu.

Det her er helt klart en kamp, som vi forfølger, og vi vil naturligvis også forsøge at få den til Danmark,” siger Bettina Palle i en pressemeddelelse.

Selv om Mahfoud altså nu står til en VM-kamp, så skal hun stadig forsvare sin WBC Silver titel den 13. januar mod Michela Braga i Royal Arena. Her er Mahfoud meget klar favorit, men skulle overraskelsen ske, forsvinder VM-chancen også.

“VM-kampen falder naturligvis til jorden, hvis Sarah taber den 13. januar. Michela Braga er i forvejen en dygtig bokser og en farlig modstander, og nu lægges der med denne nyhed et ekstra pres på Sarah Mahfouds skuldre. Men guleroden ved sejr er altså nu endnu større: Der er i så fald med garanti en VM-kamp til Sarah kort tid efter,” fastslår Bettina Palle.

Kommentarer